Η εταιρεία μας στρατηγικά επενδύει στην εκπαίδευση και τη διάδραση με την Ιατρική κοινότητα. Στα πλαίσια αυτά διοργανώνουμε διάφορα επιστημονικά συμπόσια από το 2017 σε ετήσια βάση.


Στα πλαίσια του 19ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου που πραγματοποιήθηκε 02 – 05 Νοεμβρίου 2017 εγκαινιάσαμε το 1ο Συμπόσιο της εταιρείας μας.
Συζητήθηκαν ενδιαφέροντα από άποψη ιδιαιτερότητας Ρινολογικά, Ωτοχειρουργικά και Λαρυγγολογικά περιστατικά. Ασχοληθήκαμε με ιδιαιτέρως πρακτικά θέματα που σχετίζονται με τις Ρογχοπάθειες και πρακτικές αντιμετώπισης περιστατικών με βαλβίδα ομιλίας. Τέλος, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση με εξειδικευμένους εκπαιδευτές στους Σταθμούς Ωτοχειρουργικής και Ενδοσκοπικής Ρινοχειρουργικής.

Ως φυσική συνέχεια ακολούθησε το 2ο Συμπόσιο της εταιρείας μας που πραγματοποιήθηκε 05 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα. Επίσημος προσκεκλημένος μας ήταν ο professor Thomas Kuhnel όπου συμμετείχε με ομιλία που είχε ως θέμα RF – Surgery in the Head & Neck: Basics and Applications.
Επίσης, έγινε διαδραστική συζήτηση ενδιαφερόντων Ωτολογικών, Ρινολογικών και Λαρυγγολογικών περιστατικών καθώς και ομιλία σχετικά με τις φωνητικές προθέσεις και τις ρογχοπάθειες. Πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση από εξειδικευμένους εκπαιδευτές σε σταθμούς Ωτοχειρουργικής & Κροταφικού και Ενδοσκοπικής Ρινοχειρουργικής (Fess).
Οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν σε quiz test όπου δόθηκε βραβείο και κληρώθηκαν διάφορα δώρα.