fbpx

Πολιτική Απορρήτου Getremed

 

Αθήνα 10/12/2018

Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον σας για τα προσωπικά σας δεδομένα και τον τρόπο επεξεργασίας τους, σας διαβεβαιώνουμε ότι η GETREMED τα χρησιμοποιεί με προσοχή. Η συγκεκριμένη Πολιτική Απορρήτου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε, γιατί τα συλλέγουμε και πώς τα επεξεργαζόμαστε.

Καθώς θα διαβάζετε την Πολιτική μας, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι αναφέρεται στην εταιρεία GETREMED, όπως ορίζεται παρακάτω.

Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε σε συγκεκριμένα είδη επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, που περιλαμβάνουν τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για άμεσο μάρκετινγκ. Μάθετε εδώ ποια είναι τα δικαιώματά σας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τα ασκήσετε.

 

Ποιος συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα;

Για όλα τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται ή συλλέγονται από τη GETREMED είναι υπεύθυνη η εταιρεία GETREMED. Η συγκεκριμένη Πολιτική Απορρήτου αφορά τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τη GETREMED κατά την παροχή υπηρεσιών και αγαθών από εμάς.

Αναφορές στη «GETREMED» στη συγκεκριμένη Πολιτική, αφορούν τη GETREMED και κάθε άλλη εταιρεία που συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με αυτή, με την οποία συναλλάσσεστε ή συνεργάζεστε  επαγγελματικά (στο εξής «GETREMED»).

Επίσης, η συγκεκριμένη Πολιτική Απορρήτου αναφέρεται στη συγκατάθεση για πρακτικές marketing από πλευράς της GETREMED, που περιλαμβάνουν προσφορές και διαφημίσεις των προϊόντων και υπηρεσιών της GETREMED, τις οποίες σας στέλνουμε (είτε εμείς, είτε ο κάποιος πάροχος υπηρεσιών για λογαριασμό μας), σε ιστοσελίδες τρίτων μερών, πλατφόρμες και εφαρμογές βασιζόμενες στις πληροφορίες που συλλέγουμε από τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τη ιστοσελίδα μας. Συνήθως, αυτές οι ιστοσελίδες τρίτων μερών έχουν δική τους Πολιτική Απορρήτου και Όρους Χρήσης. Σας προτρέπουμε να τους διαβάζετε πριν χρησιμοποιήσετε αυτές τις ιστοσελίδες.

Ποια προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται?

Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την άμεση ή έμμεση ταυτοποίηση συγκεκριμένου φυσικού προσώπου.

Ενδέχεται να συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από ποικίλες πηγές. Αυτές περιλαμβάνουν:

  • Προσωπικά δεδομένα που μας δίνεται εσείς απευθείας,
  • Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα και
  • Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από άλλες πηγές.

Μπορεί να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε προσωπικά σας δεδομένα, εν όσο βρισκόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας. Η εταιρεία GETREMED ενδέχεται να κοινοποιήσει αυτά τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιώντας τα κατά τρόπο συνεπή με τη συγκεκριμένη Πολιτική Απορρήτου. Μπορεί ακόμα να συνδυάσουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα με άλλες πληροφορίες, προκειμένου να βελτιώσουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες μας,το περιεχόμενο και τη διαφήμιση.

Αν και δεν είστε υποχρεωμένοι να δώσετε στη GETREMED τα προσωπικά δεδομένα που σας ζητούμε, σε περίπτωση που αρνηθείτε, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, ή την υψηλής ποιότητας υπηρεσία ή να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήματά σας.

 

Τρόποι συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων:

Ενδέχεται να συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από ποικίλες πηγές. Αυτές περιλαμβάνουν:

  • Προσωπικά δεδομένα που μας δίνετε εσείς απευθείας. Συλλέγουμε στοιχεία σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείται τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, όπως το περιεχόμενο που βλέπετε ή με το οποίο εμπλέκεστε, ή τη συχνότητα και τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας. Επίσης συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα που μας χορηγείτε κατά την εγγραφή σας για την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων, κατά τη συμμετοχή σας σε μια έρευνα ή τη δημιουργία λογαριασμού, προκειμένου να προβείτε σε αγορά των υπηρεσιών μας. Για αυτές τις ενέργειες, μπορεί να ζητήσουμε προσωπικά σας δεδομένα όπως όνομα, φύλο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση (email), τηλέφωνο ή στοιχεία πιστωτικής κάρτας. Η GETREMED ενδέχεται να συλλέγει προσωπικά δεδομένα ειδικής κατηγορίας (ευαίσθητα) σχετικά με εσάς, κατόπιν λήψης της συγκατάθεσής σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα ειδικής κατηγορίας, τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας τους, παρακαλούμε ανατρέξτε στη σχετική ενότητα παρακάτω.
  • Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα. Επίσης λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε συγκεκριμένου τύπου προσωπικά δεδομένα, όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας online. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies και τεχνολογίες ανίχνευσης (για να βρούμε περεταίρω πληροφορίες ή να ελέγξουμε τις ασφαλιστικές δικλείδες απορρήτου) για την απόκτηση των προσωπικών σας στοιχείων όταν ο φύλλο-μετρητής σας εισέρχεται στις ιστοσελίδες ή διαφημίσεις μας ή και άλλο περιεχόμενο που προσφέρεται από ή για λογαριασμό της GETREMED. Ακόμη, συλλέγονται προσωπικά σας δεδομένα κατά την αναζήτηση, αγορά, ανάρτηση, συμμετοχή σας σε ένα διαγωνισμό, τη συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου, ή την επικοινωνία σας με την υπηρεσία εξυπηρέτηση πελατών. Παραδείγματα από τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, αποτελούν η IP διεύθυνση, η διεύθυνση ID, δεδομένα θέσης, στοιχεία υπολογιστή και σύνδεσης, όπως το είδος και η έκδοση του φύλλο-μετρητή, ρυθμίσεις ώρας, πρόσθετα προγράμματα φύλλο-μετρητή και τις εκδόσεις τους, το λειτουργικό σύστημα, ιστορικό συναλλαγής το οποίο η GETREMED μερικές φορές χρησιμοποιεί συνδυαστικά με παρόμοιες πληροφορίες άλλων πελατών. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας ιστοσελίδες GETREMED, ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία λογισμικού για τη μέτρηση και τη συλλογή πληροφοριών συνόδου, συμπεριλαμβανομένων των χρόνων απόκρισης σελίδας, σφαλμάτων λήψης, της διάρκειας των επισκέψεων σε ορισμένες σελίδες, των πληροφοριών αλληλεπίδρασης σελίδας και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την περιήγηση. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε τεχνικές πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να προσδιορίσουμε τη συσκευή σας για λόγους πρόληψης της απάτης και διαγνωστικούς σκοπούς.
  • Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από άλλες πηγές. Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από άλλες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των αξιόπιστων συνεργασιών μας με τρίτους και όπου χρησιμοποιούμε τους λογαριασμούς της GETREMED σε πλατφόρμες τρίτων: Επιπλέον, λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σας και των άλλων επισκεπτών με τη διαφήμισή μας για να μετρήσουμε εάν η διαφήμισή μας είναι σχετική και επιτυχής. Επίσης, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς και τις δραστηριότητές σας από τρίτους όταν προσφέρουμε από κοινού υπηρεσίες ή προϊόντα ή από παρόχους εμπλουτισμού δεδομένων τρίτων που μπορούν να παρέχουν πληροφορίες για τη GETREMED σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε.

 

Πότε και γιατί συλλέγουμε "ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων"

Ορισμένες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, όπως η φυλή, η εθνικότητα, η θρησκεία, η υγεία, η σεξουαλικότητα ή τα βιομετρικά δεδομένα, ταξινομούνται ως «ειδικές κατηγορίες δεδομένων» και επωφελούνται από την πρόσθετη προστασία βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων.

Περιορίζουμε τις περιστάσεις στις οποίες συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε αυτές τις ειδικές κατηγορίες δεδομένων.

Η GETREMED συλλέγει μερικές φορές δεδομένα σχετικά με την υγεία σας, όπως αλλεργίες, για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Η GETREMED συλλέγει και χρησιμοποιεί μόνο τα προσωπικά δεδομένα για τα οποία μας έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχετε ζητήσει υπηρεσίες ή προϊόντα που δεν αφορούν άμεσα τη συλλογή ειδικών κατηγοριών δεδομένων, αλλά μπορεί να υποδηλώνουν ή να προτείνουν τη θρησκεία, την υγεία ή άλλες ειδικές κατηγορίες δεδομένων.

 

Πώς προστατεύουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών;

  • Κατανοούμε τη σημασία της λήψης πρόσθετων προφυλάξεων για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας των παιδιών που χρησιμοποιούν χώρους και υπηρεσίες της GETREMED.
  • Οι περισσότεροι ιστότοποι της GETREMED έχουν σχεδιαστεί και προορίζονται για χρήση από ενήλικες. Όταν κάποιος από τους ιστοτόπους μας προορίζεται για χρήση από νεότερο κοινό, θα λάβουμε τη συναίνεση του ατόμου με γονική μέριμνα προτού συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα όπου απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς (η ηλικία στην οποία απαιτείται συναίνεση ποικίλλει από χώρα σε χώρα).
  • Εάν είστε παιδί ηλικίας κάτω από την ηλικία όπου απαιτείται γονική συναίνεση στη χώρα σας και στην Ελλάδα, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους αυτής της Πολιτικής περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής με τον γονέα ή τον κηδεμόνα σας για να βεβαιωθείτε ότι τις καταλαβαίνετε και τις αποδέχεστε. Αν ανακαλύψουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά δεδομένα από ένα παιδί χωρίς τη συγκατάθεση ενός γονέα ή κηδεμόνα, όπου θα έπρεπε να έχει ληφθεί τέτοια συγκατάθεση, θα διαγράψουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα το συντομότερο δυνατόν.
  • Χρησιμοποιούμε μερικές φορές τα προσωπικά σας δεδομένα για τη διενέργεια ελέγχων επαλήθευσης ηλικίας και την επιβολή οποιωνδήποτε τέτοιων περιορισμών ηλικίας.

 

Για ποιο σκοπό χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας;

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για συγκεκριμένους και περιορισμένους σκοπούς. Για παράδειγμα, να επεξεργαστούμε τις πληρωμές σας, να αξιολογήσουμε και να διαχειριστούμε τυχόν παράπονα, να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις μεθόδους επικοινωνίας και τη λειτουργικότητα των ιστότοπων μας, να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, επικοινωνίες και εξατομικευμένη διαφήμιση.

Επίσης, προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ αναλύοντας τις πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά σας σε απευθείας σύνδεση σερφάρισμα, αναζήτηση και αγορά και τις αλληλεπιδράσεις σας κατά την επικοινωνία μας, δημιουργώντας κατηγορίες (δημιουργώντας ομάδες που έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά) και τοποθετώντας τα προσωπικά σας δεδομένα σε μία ή περισσότερες κατηγορίες.

 

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για να επεξεργαστείτε τις πληρωμές σας, εάν αγοράσετε τις υπηρεσίες μας, να σας παρέχουμε την κατάσταση της παραγγελίας σας, να αντιμετωπίζετε τα ερωτήματά σας και τα αιτήματά σας, να αξιολογείτε και να χειρίζεστε τυχόν παράπονα.
  • Να επεξεργαστούμε και να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις ή / και τις αιτήσεις σας.
  • Την ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων, υπηρεσιών, μεθόδων επικοινωνίας και λειτουργικότητας των ιστοσελίδων μας.
  • Να σας κοινοποιούμε πληροφορίες και να διαχειριζόμαστε την εγγραφή ή / και τη συνδρομή σας στο ενημερωτικό μας δελτίο ή σε άλλες επικοινωνίες.
  • Να κατανοήσουμε και να αξιολογήσουμε τα συμφέροντα, τις επιθυμίες και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών, να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας, τα τρέχοντα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή / και να αναπτύξουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες και
  • Να παρέχουμε σε εσάς εξατομικευμένα προϊόντα, επικοινωνίες και εξατομικευμένη διαφήμιση καθώς και συστάσεις προϊόντων.

Όταν συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω ή για άλλους σκοπούς, θα σας ενημερώνουμε πριν ή κατά τη στιγμή της συλλογής.

Όπου ενδείκνυται, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σε περίπτωση που έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, βασίζουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στο έννομο συμφέρον. Έννομο συμφέρον μπορεί να υπάρχει, για παράδειγμα, όταν υπογράφετε ένα συμφωνητικό εχεμύθειας με μία από τις εταιρείες μας και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται, για τη διεξαγωγή αναλύσεων δεδομένων για τη βελτίωση των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας. Αυτή η νομική βάση θα χρησιμοποιηθεί μόνο όταν είναι απαραίτητο να επιτευχθεί ένα έννομο συμφέρον, για παράδειγμα για τη βελτιστοποίηση μιας υπηρεσίας, και δεν υπερισχύει των δικαιωμάτων σας ως ατόμου. Αυτή η νομική βάση θα στηρίζεται μόνο σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι αν το έννομο συμφέρον χρησιμοποιείται ως βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα τηρούμε αρχείο επεξεργασίας και θα έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αυτά τα δεδομένα.

Επεξεργαζόμαστε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα όταν έχουμε νομική υποχρέωση (π.χ. φορολογικές υποχρεώσεις) για την πραγματοποίηση αυτής της επεξεργασίας. Για παράδειγμα, μια δικαστική εντολή ή μια κλήτευση μπορεί να απαιτήσει από εμάς να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα για έναν συγκεκριμένο σκοπό ή μπορεί να αναγκαστούμε να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα για να αναφέρουμε ύποπτες συναλλαγές σύμφωνα με τους τοπικούς κανόνες κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 

Κατάρτιση προφιλ-Profiling

Η GETREMED χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για την κατάρτιση προφίλ. Δημιουργούμε προφίλ αναλύοντας τις πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά σας σε απευθείας σύνδεση πλοήγησης, αναζήτησης και αγοράς και τοποθετώντας τα προσωπικά σας δεδομένα σε μια ή περισσότερες κατηγορίες. Αυτές οι κατηγορίες χρησιμοποιούνται από τη GETREMED για να εξατομικεύσουμε τον ιστότοπο και τις επικοινωνίες μας προς εσάς (όπως η παρουσίαση σχετικού περιεχομένου σε εσάς όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας ή σε ένα ενημερωτικό δελτίο για εσάς) και να εμφανίσουμε σχετικές προσφορές και διαφημίσεις από τη GETREMED στον ιστότοπο της GETREMED και μέσω ιστότοπων τρίτων. Οι κατηγορίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για καμπάνιες τρίτου μέρους στους ιστοτόπους της GETREMED. Η GETREMED καταρτίζει προφίλ από τα δεδομένα για τα οποία μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας προς τούτο, όπως για παράδειγμα, από την αποδοχή της ρύθμισης των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο διαδίκτυο ή από την εγγραφή σας σε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για να αποτρέψετε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων με αυτόν τον τρόπο ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας την ενότητα  διαχείρισης Cookies της Πολιτικής Cookie ή να καταργήσετε την εγγραφή για τη χρήση της διεύθυνσής του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, εάν έχετε συνδεθεί σε έναν από τους ιστότοπούς μας ή έχετε εγγραφεί σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτίαμάρκετινγκ.

Για παράδειγμα,

 Η GETREMED συλλέγει δεδομένα, με τη συγκατάθεσή σας, από:

  • Τους ιστοτόπους μας, σχετικά με το τι βλέπετε και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με το περιεχόμενό μας.
  • Την ψηφιακή διαφήμιση που σας εξυπηρετεί σε κοινωνικές πλατφόρμες και σε άλλους ιστότοπους εκδοτών και
  • Έντυπα που συμπληρώνετε στο διαδίκτυο και μας στέλνετε πληροφορίες για τα συμφέροντά σας.

Αν έχετε ζητήσει να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS από εμάς, παρακολουθούμε αν ανοίγετε, διαβάζετε ή κάνετε κλικ στο περιεχόμενο για να δείτε τι σας ενδιαφέρει, ώστε να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε περισσότερο περιεχόμενο το οποίο πιστεύουμε ότι είναι πιο πιθανό να απολαύσετε.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες προφίλ, μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε διαφημιστικό υλικό που εκτιμούμε ότι θα σας αρέσει και θα θέλετε να δείτε καθώς βλέπετε περιεχόμενο από εμάς ή από το δίκτυο εκδοτών μας με το οποίο διαφημίζουμε. Μερικές φορές, με τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τρέχουσα τοποθεσία σας για να σας προσφέρουμε διαφήμιση που σχετίζεται με διαφημίσεις ή συμβάντα που συμβαίνουν κοντά σας και πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

 

 

 

 

 

Σε ποιους θα κοινοποιηθούν;

Η GETREMED μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα εσωτερικά και με επιλεγμένα τρίτους μέρη-συνεργάτες. Για παράδειγμα, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους παρόχους υπηρεσιών, άλλους τρίτους, καθώς και σε περίπτωση μεταβίβασης επιχειρήσεων ή νομικής αποκάλυψης.

Η GETREMED μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα εσωτερικά και με επιλεγμένα τρίτα μέρη στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Τρίτα μέρη ως πάροχοι υπηρεσιών. Για να εκτελέσουμε τα αιτήματά σας, να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας, να εκπληρώσουμε τις παραγγελίες σας ή να σας γνωστοποιήσουμε άλλα χαρακτηριστικά, υπηρεσίες και προϊόντα μέσω των ιστοτόπων μας, κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών που εκτελούν καθήκοντα εκ μέρους μας, και συγκεκριμένα εταιρείες που: φιλοξενούν ή διαχειρίζονται τις ιστοσελίδες της GETREMED, διεκπεραιώνουν πληρωμές, αναλύουν δεδομένα, παρέχουν υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, ταχυδρομικές υπηρεσίες ή υπηρεσίες παράδοσης και χορηγούς ή άλλους τρίτους που συμμετέχουν ή διαχειρίζονται τις προσφορές μας. Έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, αλλά δεν επιτρέπεται να τα χρησιμοποιήσουν για άλλους σκοπούς. Επιπλέον, οφείλουν να επεξεργάζονται αυτά τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και όπως ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία και κανονισμούς περί προστασίας δεδομένων.
  • Άλλοι τρίτοι. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν επίσης από εμάς ή θα κοινοποιηθούν στους διαφημιστές μας, τα διαφημιστικά δίκτυα, τους διαφημιστικούς μας διακομιστές, τα δίκτυα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και τις εταιρείες αναλύσεων ή άλλους τρίτους, σε σχέση με το μάρκετινγκ, την προώθηση, τον εμπλουτισμό δεδομένων και άλλες προσφορές, πληροφορίες.
  • Μεταβιβάσεις επιχειρήσεων. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν από εμάς ή από κοινού με την GETREMED για εσωτερικούς λόγους, κυρίως για επιχειρηματικούς και διαχειριστικούς σκοπούς. Εάν μια άλλη εταιρεία αποκτήσει, τις επιχειρήσεις μας ή ουσιαστικά το σύνολο ή μέρος των περιουσιακών στοιχείων μας ή περιουσιακά στοιχεία που σχετίζονται με ιστοσελίδες GETREMED, τα προσωπικά σας δεδομένα θα γνωστοποιηθούν στην εν λόγω εταιρεία ως μέρος της διαδικασίας της δέουσας επιμέλειας και θα μεταφερθούν στην εν λόγω εταιρεία ως μεταβιβαζόμενα στοιχεία του ενεργητικού της. Επίσης, αν οποιαδήποτε διαδικασία πτώχευσης ή αναδιοργάνωσης προκληθεί από ή εναντίον μας, όλα αυτά τα προσωπικά δεδομένα θα θεωρούνται ως στοιχείο του ενεργητικού μας και ως εκ τούτου είναι πιθανό ότι θα πωληθούν ή θα μεταβιβαστούν σε τρίτους.

Νομική αποκάλυψη. Μπορούμε να διαβιβάσουμε και να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους:

  • Για να συμμορφωθούν με μια νομική υποχρέωση.
  • Όταν πιστεύουμε καλόπιστα ότι το απαιτεί ένας εφαρμοστέος νόμος.
  • Κατόπιν αιτήματος των κυβερνητικών αρχών που διεξάγουν έρευνα.
  • Για την επαλήθευση ή την επιβολή των "Όρων Χρήσης" ή άλλων εφαρμοστέων πολιτικών.
  • Για την ανίχνευση και προστασία από την απάτη, ή οποιαδήποτε ευπάθεια τεχνικής ή ασφάλειας.
  • Για την ανταπόκριση σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. ή αλλιώς
  • Για την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας, της ασφάλειας ή της ασφάλειας τρίτων, των επισκεπτών στις ιστοσελίδες της GETREMED ή του κοινού.

 

Διεθνείς διαβιβάσεις δεδομένων

Η GETREMED διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα εσωτερικά ή σε τρίτους για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Η GETREMED διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγονται στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), σε ξένες χώρες μόνο για:

  • Να ακολουθήσει τις οδηγίες σας.
  • Να συμμορφωθεί με ένα νόμιμο καθήκον. ή
  • Να συνεργαστεί με τους πράκτορές μας, τους οποίους χρησιμοποιούμε για να διευκολύνουμε την εταιρεία και τις υπηρεσίες μας.

Σε περίπτωση που διαβιβάσουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα εκτός του ΕΟΧ, θα διασφαλίσουμε ότι προστατεύονται με τον ίδιο τρόπο όπως και εντός του ΕΟΧ. Θα χρησιμοποιήσουμε μία από τις ακόλουθες διασφαλίσεις:

  • Η μεταβίβαση θα γίνει σε χώρα εκτός του ΕΟΧ, της οποίας η νομοθεσία περί απορρήτου διασφαλίζει ένα επαρκές επίπεδο προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στον ΕΟΧ.
  • Θα συνάψουμε σύμβαση με το ξένο τρίτο μέρος δεσμεύοντάς το να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα με τα ίδια πρότυπα με τον ΕΟΧ. ή
  • Θα μεταφέρουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε οργανισμούς που αποτελούν μέρος συγκεκριμένων συμφωνιών σχετικά με τις διασυνοριακές διαβιβάσεις δεδομένων με την Ευρωπαϊκή Ένωση (π.χ. Privacy Shield, ένα πλαίσιο που ορίζει πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων για δεδομένα που αποστέλλονται μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και των ευρωπαϊκών χωρών).

 

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η GETREMED λαμβάνει πολύ σοβαρά την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από κακή χρήση, παρεμβολές, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή αποκάλυψη.

Τα μέτρα μας περιλαμβάνουν την εφαρμογή κατάλληλων ελέγχων πρόσβασης, την επένδυση στις τελευταίες δυνατότητες ασφάλειας πληροφοριών για την προστασία των ηλεκτρονικών διευθύνσεων που χρησιμοποιούμε και την εξασφάλιση κρυπτογράφησης, ψευδώνυμο και ανώνυμα προσωπικών δεδομένων όπου είναι δυνατόν.

Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο στους υπαλλήλους και τους αντιπροσώπους μας που εφόσον είναι απαραίτητο και υπόκειται σε αυστηρές συμβατικές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας όταν υποβάλλονται σε επεξεργασία από τρίτους.

Πόσο διάστημα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρόνο απαιτείται για το σκοπό για τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία. Για παράδειγμα, όταν κάνετε μια ηλεκτρονική αγορά, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα που σχετίζονται με την αγορά σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εκτελέσουμε τη συγκεκριμένη σύμβαση που έχετε καταρτίσει και στη συνέχεια θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα για μια περίοδο που μας επιτρέπει να χειριστούμε ή να απαντήσουμε σε τυχόν παράπονα, ερωτήματα ή ανησυχίες σχετικά με την αγορά.

Τα δεδομένα σας μπορούν επίσης να διατηρηθούν για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας μαζί μας και να διασφαλίζουμε ότι λαμβάνετε οποιεσδήποτε επιβραβεύσεις για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Διατηρούμε τα αναγνωριστικά στοιχεία που συλλέγουμε κατευθείαν για σκοπούς μάρκετινγκ για όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια εφαρμόζουμε μέτρα για να τα διαγράψουμε οριστικά. Την περίοδο αυτή διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα για τουλάχιστον 10 χρόνια και μέχρι 35 χρόνια.

Θα εξετάσουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε και θα τα διαγράψουμε με ασφάλεια ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα προβούμε στην ανωνυμοποίησή τους, όταν δεν υπάρχει πλέον νομική, επιχειρηματική ή καταναλωτική ανάγκη να διατηρηθούν.

 

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα και ο τρόπος επεξεργασίας τους. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα αυτά ανά πάσα στιγμή. Προβαίνουμε σε μια επισκόπηση των δικαιωμάτων αυτών παρακάτω, μαζί με ότι αυτό συνεπάγεται για εσάς. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή υποβάλλοντας αίτημα μέσω της φόρμας "Επικοινωνήστε μαζί μας" στους ιστοτόπους μας.

Όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε ορισμένα δικαιώματα σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων και μπορείτε να τα ασκήσετε ανά πάσα στιγμή.

  • Το δικαίωμα ενημέρωσης. Έχετε το δικαίωμα να σας παρασχεθούν σαφείς, διαφανείς και εύκολα κατανοητές πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τα δικαιώματά σας. Ως εκ τούτου, σας παρέχουμε τις σχετικές πληροφορίες στην παρούσα Πολιτική.
  • Το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση, να διορθώνετε ή να ενημερώνετε τα προσωπικά σας δεδομένα ανά πάσα στιγμή. Κατανοούμε τη σημασία αυτού του ζητήματος και εάν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Το δικαίωμα της φορητότητας των δεδομένων. Τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει είναι φορητά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μετακινηθούν, να αντιγραφούν ή να μεταδοθούν ηλεκτρονικά υπό ορισμένες συνθήκες.
  • Το δικαίωμα στη λήθη(διαγραφή). Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας. Εάν επιθυμείτε να διαγράψετε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για σας, ενημερώστε μας και θα λάβουμε εύλογα μέτρα για να απαντήσουμε στο αίτημά σας σύμφωνα με τις εκάστοτε νομικές απαιτήσεις. Εάν τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε δεν είναι πλέον απαραίτητα για οποιονδήποτε σκοπό και δεν απαιτείται από το νόμο να τα διατηρήσουμε, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διαγράψουμε, να καταστρέψουμε ή να τα αναιρέσουμε οριστικά.
  • Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Το δικαίωμα αντίρρησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε ορισμένες μορφές επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας για άμεσο μάρκετινγκ (δηλ. Να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς για να σας ειδοποιούμε για πιθανές ευκαιρίες).
  • Το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία απευθείας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης. Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας σε οποιαδήποτε επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (πχ όταν βασιζόμαστε στη συναίνεσή σας ως νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων), έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή (χωρίς όμως η ανάκληση να θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που έχει ήδη προηγηθεί). Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας με τα στοιχεία που παρέχονται παρακάτω.

Περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τα δικαιώματά σας μπορείτε να βρείτε στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

Πώς επικοινωνείτε με Getremed;

Η GETREMED έχει ορίσει Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, με τον  οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στη διεύθυνση της GETREMED και στο email dpo@getremed.gr.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου της GETREMED  ή την επεξεργασία των δεδομένων ή αν επιθυμείτε να προβείτε σε καταγγελία για πιθανή παραβίαση των νόμων περί ιδιωτικής ζωής, παρακαλώ να το κάνετε στέλνοντας ένα email ή υποβολή αίτησης μέσω του «Επικοινωνήστε μαζί μας» στις ιστοσελίδες μας.

Όταν λαμβάνουμε μια ερώτηση σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής ή μια αίτηση πρόσβασης, έχουμε μια ειδική ομάδα η οποία εξετάζει τις επαφές και επιδιώκει να αντιμετωπίσει την συγκεκριμένη ανησυχία ή το ερώτημα που επιδιώκετε να θίξετε. Όπου το ζήτημά σας μπορεί να είναι πιο ουσιαστικής φύσης, μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από εσάς. Όλες αυτές οι ουσιαστικές ερωτήσεις λαμβάνουν απάντηση. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντηση που λάβατε, μπορείτε να παραπέμψετε το παράπονό σας στην Εποπτική Αρχή στην Ελλάδα, η οποία είναι η Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

 

Πώς διατηρούμε ενημερωμένη αυτήν την ειδοποίηση;

Θα ενημερώσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, όταν είναι απαραίτητο, για να ανταποκρινόμαστε στις παρατηρήσεις των πελατών μας και τις αλλαγές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Όταν δημοσιεύουμε αλλαγές στη παρούσα Πολιτική, θα αναθεωρήσουμε την ημερομηνία "τελευταίας ενημέρωσης" στην κορυφή της παρούσας Πολιτικής. Εάν οι αλλαγές είναι σημαντικές, θα παρέχουμε μια πιο εμφανή ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένης, για ορισμένες υπηρεσίες, της ειδοποίησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των αλλαγών της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων). Θα διατηρήσουμε επίσης προηγούμενες εκδόσεις αυτής της ειδοποίησης περί απορρήτου σε ένα αρχείο για την αναθεώρησή σας.

Δεν θα περιορίσουμε τα δικαιώματά σας βάσει αυτής της Πολιτικής Απορρήτου χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

 

 

Πρόσθετοι όροι ή ειδοποιήσεις περί απορρήτου

Εκτός από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, ενδέχεται να υπάρχουν συγκεκριμένες καμπάνιες ή προσφορές οι οποίες θα διέπονται από πρόσθετους όρους ή ειδοποιήσεις περί απορρήτου. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε αυτούς τους πρόσθετους όρους ή προειδοποιήσεις πριν συμμετάσχετε σε τέτοιες καμπάνιες ή προωθητικές ενέργειες, καθώς θα σας ζητηθεί να συμμορφωθείτε με αυτές εάν συμμετέχετε. Οποιοδήποτε πρόσθετοι όροι ή ειδοποιήσεις σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής θα γίνουν εμφανώς διαθέσιμοι σε εσάς.