Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας, στις 8 Ιουλίου, σας προσφέρουμε 10% έκπτωση με την παραγγελία 7 τεμαχίων από ένα "μπουκέτο" προϊόντων για την ανακούφιση προβλημάτων ρινικής συμφόρησης σε ενήλικες και παιδιά.
Το πακέτο των 7 προϊόντων περιλαμβάνει τα kits ρινικών πλύσεων Sinus Rinse για ενήλικες και παιδιά, φακελάκια ρινικών πλύσεων και τα καινοτόμα προϊόντα Nasadrops και Naspira για βρέφη και παιδιά με κόστος μόλις:

79,56 € πλέον ΦΠΑ

(χονδρική χωρίς έκπτωση 88,40 € πλέον ΦΠΑ).

Αν θέλεις και εσύ να χαρίσεις ελεύθερη αναπνοή στους πελάτες σου κάνε σήμερα την παραγγελία σου!
Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι την εβδομάδα 5/7 έως 11/7 η Getremed θα υλοποιήσει καμπάνια ενημέρωσης στα κοινωνικά δίκτυα και στις οθόνες Φαρμακείων. Στα πλαίσια αυτής της καμπάνιας, οι πελάτες του Φαρμακείου, με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς Sinus Rinse, θα κερδίζουν ένα (1) τεμάχιο Nasadrops ΔΩΡΟ. Το δώρο θα αποστέλλεται στον πελάτη από την εταιρεία.
Μείνετε συντονισμένοι με τα κοινωνικά μας δίκτυα και "μοιραστείτε" με τους πελάτες σας την υπέροχη προσφορά μας.
Για τις παραγγελίες σας επικοινωνήστε με την κα Ζωή Κυπριανού:
Κιν. 6937 35 76 35
Τηλ. 210-92 19 160
Email z.kyprianou@getremed.gr


Sinus Rinse | Συσκευή ρινικής πλύσης με 10 φακελίσκους για 10 χρήσεις
Το Sinus Rinse είναι σύστημα πλύσης και όχι ψεκασμού, καλύπτοντας όλη την ρινική κοιλότητα. Ο χρήστης έχει πλήρη έλεγχο της πίεσης-ροής κι έτσι παρέχεται μέγιστος όγκος διαλύματος σε κάθε χρήση, προσφέροντας παράλληλα άνεση και αποτελεσματικότητα, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.
Αντιμετωπίζει ρινικά συμπτώματα από κρύωμα, γρίπη, αλλεργική ρινίτιδα, ρινική συμφόρηση, αίσθημα πίεσης και μπουκώματος μύτης, αλλεργίες από σκόνη-γύρη, τρίχωμα ζώων, κ.λπ. καθώς και μετά από χειρουργική επέμβασης ρινός.
Περισσότερα...
Sinus Rinse | Συσκευή ρινικής πλύσης με 60 φακελίσκους για 60 χρήσεις
Συσκευή ρινικών πλύσεων για ενήλικες και 60 προαναμεμειγμένα φακελάκια ρινικών πλύσεων για 60 χρήσεις.
Περισσότερα...
Sinus Rinse | Συσκευή ρινικής πλύσης με 60 φακελίσκους για 60 χρήσεις
Συσκευή ρινικών πλύσεων για ενήλικες και 60 προαναμεμειγμένα φακελάκια ρινικών πλύσεων για 60 χρήσεις.
Περισσότερα...
NasaDrops
Το Νasadrops είναι ένα αποστειρωμένο αλατούχο διάλυμα, χωρίς συντηρητικά, που καταπραΰνει από το μπούκωμα και ενυδατώνει την ξηρή μύτη. Περιέχει 15 αμπούλες των 15ml με ειδικό μαλακό άκρο (ατραυματικό) και με δυνατότητες χρήσης ως πουάρ (συσκευή αναρρόφησης) για καθαρισμό της μύτης. Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 6 μηνών
Περισσότερα...
Naspira
Ο Naspira® NOA αναρροφά με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τη βουλωμένη, με καταρροή ή συμφόρηση μύτη των βρεφών ή των νηπίων, βοηθώντας τα να αναπνεύσουν πιο εύκολα.
Περισσότερα...
Sinus Rinse | Φακελάκια ρινικών πλύσεων
120 προαναμεμειγμένα φακελάκια για ρινικές πλύσεις για ενήλικες για χρήση με την συσκευή ρινικών πλύσεων Sinus Rinse.
Περισσότερα...
Sinus Rinse kids | Φακελάκια ρινικών πλύσεων
120 προαναμεμειγμένα φακελάκια για ρινικές πλύσεις για παιδιά για χρήση με την συσκευή ρινικών πλύσεων Sinus Rinse. Κατάλληλο για ηλικίες άνω των τεσσάρων ετών
Περισσότερα...