fbpx
Συσκευή θεραπείας θέσης Somnibel Pro SIBELMED Ισπανία
2 Αυγούστου, 2019
CPAP μάσκα υπνικών απνοιών AutoCPAP FORAS Τουρκία
2 Αυγούστου, 2019
Show all

Πολυκαταγραφικό μόνιτορ διαταραχών ύπνου Sleep & Go Model A

Το μόνιτορ Sleep&Go είναι ένα πολυσωματοκαταγραφικό  μόνιτορ σχεδιασμένο για την διάγνωση των διαταραχών που σχετίζονται με τον ύπνο. Είναι πλήρως φορητό και μπορεί να το έχει πάνω του ο εξεταζόμενος και κατά τη διάρκεια τις ημέρας .

Περιγραφή

Το μόνιτορ Sleep&Go είναι ένα πολυσωματοκαταγραφικό  μόνιτορ σχεδιασμένο για την διάγνωση των διαταραχών που σχετίζονται με τον ύπνο. Είναι πλήρως φορητό και μπορεί να το έχει πάνω του ο εξεταζόμενος και κατά τη διάρκεια τις ημέρας .Το μικρό του βάρος το κάνει άνετο στην χρήση ενώ η σύνδεση των ακροβυσμάτων είναι εύκολη καθώς υπάρχει χρωματικός κώδικας συνδεσμολογίας.

·         Διαθέτει ευανάγνωστη έγχρωμη οθόνη επι της οποίας απεικονίζονται σε πραγματικό χρόνο τα σήματα, καθώς και ένδειξη  για την ποιότητα των καταγραφόμενων σημάτων καθώς και για την κατάσταση του εξοπλισμού.

·         Αποθηκεύει δεδομένα σε κάρτα δεδομένων τύπου microSD / microSD HC και συνδέεται με τον Η/Υ.

·         Δύναται να προγραμματιστεί μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή αλλα και μέσω της συσκευής.

·         Το μόνιτορ δύναται να λειτουργήσει σε πραγματικό χρόνο πχ σε νοσοκομειακή περίθαλψη ή ως holter .

·         Το μόνιτορ δύναται να καταγράψει από 8 έως 16 κανάλια ανάλογα την ανάγκη της εξέτασης ενώ, μπορεί να συνδυάζει τα ακόλουθα σήματα: αναπνευστική ροή (επιρρινιο και αισθητήρα θερμοκρασίας), ροχαλητό, πίεση CPAP , κίνηση θώρακα, κοιλιακή κίνηση, κορεσμό οξυγόνου, καρδιακό ρυθμό, κύμα πλυθυσμιογραφίας, κίνηση άκρων, θέση σώματος, δραστηριότητα και ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, ηλεκτροοφθαλμογραφημα, Ηλεκτρομυογραφημα, Ηλεκτροφθαλμογράφημα, Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα και/ή Ηλεκτροκαρδιογραφημα.

·         Διαθέσιμα καταγραφόμενα συμβάντα: άπνοιες (αποφρακτικού τύπου, κεντρικές, μεικτές), υπόπνοιες (αποφρακτικού τύπου, κεντρικές, μεικτές), αποκορεσμοί, ροχαλητό, περιορισμός αναπνευστικής ροής, περιοδική κίνηση πλευρών PLM, arousal RERA, τριγμός οδόντων, περιοδική αναπνοή, ταχυκαρδία ,βραδυκαρδία, αναπνοή Cheyne-stoke.

Κατασκευαστής

Κατασκευαστής

BITMED